Workshop bloemschikken

Workshop bloemschikken

Zin om een ochtend te komen banjeren in de tuin? Om zelf een bos bloemen te plukken en te schikken tot een sprekend boeket? Deze workshop is helaas al geweest. Heb je interesse om een andere keer deel te nemen? Stuur ons dan een berichtje via polderbloemen@gmail.com. We zullen je laten weten wanneer de volgende workshop plaatsvindt. We nodigen je van harte uit om zondag 15 augustus 2021 aan te schuiven bij onze workshop bloemschikken. Een professionele bloembindster gaat met ons aan de slag. Zo leer je hoe je zelf een mooi boeket kunt maken. Tussendoor is er ruimte voor allerlei vragen over bloemen en kan je op je gemak de tuin verkennen. En je plukt natuurlijk zelf een bos met bloemen naar jouw smaak. De bloemen schik je vervolgens onder begeleiding van onze bloembindster tot een prachtig boeket. Graag horen we of je komt, zodat we een plekje voor je vrij kunnen houden. Nog even alles op een rij: Workshop bloemschikken Zondag 15 augustus 2021 Van 10.00 uur tot ongeveer 11.30 uur Kosten: €25,- Graag aanmelden via polderbloemen@gmail.com Neem een mooie vaas van thuis mee om een boeket in te schikken óf maak ter plekke een boeket en zet dat daarna thuis in een vaas. Bij deze prijs inbegrepen is een prachtige bos (zelf te plukken en te schikken) bloemen, koffie/thee én taart! Heb je allergieën of speciale eetwensen? Wil je het ons dan even laten weten, dan houden we daar rekening mee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.